Er zijn 140 cabinecollega’s aangesloten bij FNV Transavia Cabine. Wij worden door Transavia uitgenodigd voor cao-overleg bij een ledenaantal van 300. Veel cabinecollega’s zijn voornemens om lid te worden van FNV Transavia Cabine op het moment dat wij worden erkend. Ken of ben jij een collega die de intentie heeft om dan lid te worden? FNV Transavia Cabine biedt nu de mogelijkheid om kosteloos supporter te worden.

Wat is een supporter?

Door aanmelding als supporter versterk je de positie van FNV Transavia Cabine om deel te nemen aan de cao-onderhandelingstafel. Op het moment dat het aantal volwaardige leden en supporters voldoende is voor erkenning als cabinebond bij Transavia, word je lid. Supporter zijn is geheel kosteloos, er kan nog geen beroep worden gedaan op de individuele dienstverlening waar leden gebruik van maken.

Aanmelding

Wil jij je aanmelden als supporter? Stuur dan nu een e-mail naar transaviacabine@fnv.nl . Ben je al lid en ken je collega’s die zich willen aanmelden als supporter? Informeer hen dan over deze mogelijkheid.

Team FNV Transavia Cabine