FNV Transavia Cabine

Er is een nieuwe krachtige cabinebond; FNV Transavia Cabine. We hebben veel positieve reacties ontvangen over onze oprichting. Dit geeft ons de energie om samen met jullie aan de slag te gaan voor goede arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden bij Transavia Cabine.

Waarom een tweede vakbond bij Transavia Cabine?

De ervaring bij Transavia en andere luchtvaartmaatschappijen leert dat twee bonden elkaar en de directie scherp houden. Ook ontstaat er een breder geluid over alles dat het welzijn van het Transavia cabinepersoneel raakt.

Uiteraard kijkt FNV Transavia Cabine uit naar een professionele en constructieve samenwerking met VNC.

Wat is de koers van FNV Transavia Cabine?

Bij FNV Transavia Cabine bepalen de cabinecollega’s waar we ons hard voor maken. We zijn een vakbond voor en door leden. We hebben maar één belang, dat van het Transavia Cabinepersoneel. De leden werkzaam bij Transavia Cabine hebben door middel van een directe stem invloed op de koers die FNV Transavia Cabine gaat varen. Collega’s werkzaam bij andere luchtvaartmaatschappijen hebben geen enkele invloed op de koers van FNV Transavia Cabine.

FNV Transavia Cabine heeft kwaliteit van het vak, zekerheid van werk, zeggenschap over werk-privé, in 100% dienstverband gezond je pensioen halen en een gelijk speelveld in de luchtvaart, hoog op de agenda staan. Onze uitgangspunten hierbij zijn: