Beste leden, supporters en andere medestanders,

Eind juni heb je een nieuwsbrief ontvangen met de titel ‘We zijn er bijna! En dat klopte, want met het aantal leden én onze supporters hadden (en hebben) wij meer dan de vereiste 300. Alle supporters worden actief door ons benaderd om ingeschreven te worden als lid. Een officiële inschrijving is noodzakelijk omdat wij aan Transavia moeten bewijzen dat deze leden ook daadwerkelijk zijn ingeschreven. Sinds juni zijn wij bezig met het opvragen van aanvullende gegevens van alle collega’s die op onze supporterslijst staan. En dat gaat heel goed: we hebben al 135 supporters lid gemaakt van FNV Transavia Cabine! Met de laatste 20 supporters hebben wij nog geen contact kunnen leggen, die moeten wij dus nog inschrijven. Hierdoor is de erkenning ook iets uitgesteld.

Maar wij gaan natuurlijk gewoon door!
Doe jij ook mee met ons? Voor elke lid dat jij aanbrengt, mogen we je belonen met een wervingspremie. Leden die overstappen vanuit een andere vakbond zijn tot 1 januari 2020 gratis lid. Voor de jongere collega’s (tot 23 jaar) mag je het lidmaatschap zelfs aanbieden voor maar 2.08 euro per maand! Des te meer reden om nú lid te worden. Samen schrijven we het 300e lid in!

Wil je een collega aanmelden?
Noteer dan zijn/haar naam en telefoonnummer en geef aan dat wij nog contact opnemen om het lidmaatschap in orde te maken. Wij zorgen er dan ook meteen voor dat de wervingspremie bij jou terechtkomt (na 4e maand van lidmaatschap aangemelde lid). De aanmeldingen van jouw collega’s kan je sturen naar: transaviacabine@fnv.nl of via Whatsapp: 06- 45146534.
De supporters waarmee we nog niet contact hebben kunnen leggen, zullen wij nog eens gaan benaderen.

Team FNV Transavia Cabine