Wil je in 2020 profiteren van een gedeeltelijke teruggave van de door jou betaalde contributie aan FNV Transavia Cabine? Dat kan! Je krijgt een groot deel van je betaalde vakbondscontributie van één jaar in één keer terug. Deze fiscaal voordelige regeling maakt de prijs/kwaliteit verhouding van je lidmaatschap nog beter! Aanvragen moeten uiterlijk 10 november as. bij de salarisadministratie binnen zijn.

Het werkt als volgt:

Stap 1

Download de jaaropgave vakbondscontributie 2020. Klik hier om de jaaropgave direct te downloaden.

Je lidmaatschapsnummer staat aangegeven op je ledenpas en bij de bankafschrijving. Vul de cijfers “02” in in het kleine hokje, gevolgd door je lidmaatschapsnummer in het grote hokje. Ondervind je problemen bij het downloaden, bel dan de FNV Ledenservice op 088-3680368.

Stap 2

Stuur de digitale jaaropgave vakbondscontributie vanuit je Transavia e-mailaccount naar salarisadministratie@transavia.com. Vermeld in het onderwerp je personeelsnummer. Een handtekening op de jaaropgave is niet nodig.

Seizoenscollega’s die uit dienst gaan, kunnen mogelijk bij een andere werkgever ook van deze FNV regeling gebruik maken.

Team FNV Transavia Cabine