Vandaag, 7 mei 2018, is de nieuwe ondernemingsraad (OR) van Transavia geïnstalleerd. Van de vijftien OR-leden, zijn er maar liefst vijf voorgedragen door FNV. Als enige vakbond bij Transavia, is FNV Luchtvaart vertegenwoordigd in drie kiesgroepen: cabine, kantoor en technische dienst. FNV Transavia Cabine feliciteert alle OR-leden met hun belangrijke positie binnen het bedrijf! 

 

Twee FNV OR-leden cabine 

Dit jaar heeft FNV Transavia Cabine voor het eerst kandidaten voorgedragen voor de kiesgroep cabine. En met succes! Twee van de vier zetels zijn voor FNV-kandidaten: Arnaud van der Wal en Georgina Geertsema. Voor de kiesgroep kantoor zijn Joke van Vloten en Martin Walsteijn gekozen door hun collega’s om in de OR plaats te nemen. Namens de werknemers bij de Technische Dienst is dat Marco Pape. De komende drie jaar gaan deze vijf FNV’ers zich inzetten voor de continuïteit van het bedrijf en de belangen behartigen van álle Transavianen. 

 

Sluit je aan! 

FNV Transavia Cabine maakt onderdeel uit van de grootste luchtvaartbond met brede vertegenwoordiging onder de werknemers bij Transavia. Via overleg als het kan en actie als het moet, zetten we in op verandering. In een veranderende luchtvaartwereld is ‘alles bij het oude laten’ onrealistisch, maar dat wil niet zeggen dat we mee moeten gaan in de race naar beneden via het inleveren van arbeidsvoorwaarden. Wij waken ervoor dat er slimme afspraken worden gemaakt en dat de werknemers profiteren wanneer het goed gaat met Transavia. Sluit je ook aan bij FNV Transavia Cabine voor een vernieuwend geluid!  Schrijf je hier in.