FNV Transavia Cabine vertegenwoordigt als nieuwe cabinebond inmiddels meer dan 140 vliegende collega’s. Het bedrijf wil ons niet toelaten bij de cao-onderhandelingen, daarom is de stap naar de rechter gezet. De kantonrechter heeft eerder dan verwacht uitspraak gedaan en Transavia in het gelijk gesteld.

 

Vonnis bestuderen

Het bestuur van FNV Transavia Cabine gaat het vonnis uiterst zorgvuldig bestuderen. Op 5 juni jl. heeft FNV namens haar leden bij de rechter geëist om bij Transavia als onderhandelingspartner op te treden namens het cabinepersoneel. Transavia en VNC willen dit voorkomen en de rechter is daarin meegegaan. Binnen enkele dagen komen wij met een inhoudelijk oordeel over het vonnis en het vervolgtraject.

 

Maximaal draagvlak

FNV Transavia Cabine is altijd bereid om mee te denken over hervormingen die in het belang zijn van het korps én van het bedrijf, maar we tekenen niet bij het kruisje. Voor een maximaal draagvlak voor cao-afspraken is de invloed van FNV Transavia Cabine van groot belang. De enige manier waarop we iets kunnen veranderen is door ledengroei. Sluit je daarom aan bij FNV Transavia Cabine!

 

Team FNV Transavia Cabine