In onze laatste nieuwsbrief van vorig jaar schreven we over het aanstaande afscheid van ons bestuurslid Cyril Perdon. Zijn afscheid komt inmiddels met rasse schreden dichterbij en dat betekent dat we snel duidelijkheid moeten hebben over zijn opvolging.

Naar aanleiding van onze eerste oproep heeft Janita Wilgenburg zich kandidaat gesteld voor deze openstaande bestuurszetel. Zij neemt haar enthousiasme van de afgelopen OR verkiezingen graag mee naar het vakbondswerk bij FNV Transavia Cabine. Wij zijn erg blij met zo’n sterke kandidaat en wij zijn ervan overtuigd dat Janita een goede aanvulling kan zijn voor het huidige bestuur.

Wij willen onze bestuursleden echter niet zomaar benoemen. FNV Transavia Cabine zal altijd de democratische weg volgen. Daarom roepen wij onze leden op zich vóór 1 februari bij ons te melden wanneer zij ook interesse hebben in de vacante bestuurszetel. Bij meerdere geïnteresseerde kandidaten volgen dan verkiezingen.

Bij het uitblijven van overige kandidaten verwelkomen wij Janita Wilgenburg per 1 februari als nieuwste lid van het FNV Transavia Cabine bestuur.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via: info@fnvtransaviacabine.nl. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

TEAM FNV TRANSAVIA CABINE