Ja-ik-word-lid foto

In korte tijd hebben bijna 100 cabine collega’s zich aangesloten bij FNV Transavia Cabine. Meer nieuwe leden melden zich aan. Daarmee komt het moment dichterbij dat de FNV leden invloed hebben op hun cao en FNV namens de leden cao-overleg gaat voeren.

Een vakbond als FNV is nu meer dan ooit van groot belang om alle partijen aan tafel scherp en het werk bij Transavia aantrekkelijk te houden. Juist nu er een cao-onderhandelingsresultaat ligt tussen Transavia en de VNC waarin is afgesproken een nieuwe WWR vorm te geven. De FNV is van mening dat het recente resultaat te mager is. Wij willen inzetten op een cao waar meer waardering en respect uit blijkt voor het cabinepersoneel en de vele geleverde offers. Laten we er samen voor zorgen dat Transavia niet om ons heen kan. Sluit je daarom aan bij FNV Transavia Cabine!

Voordelig lidmaatschap

Het introductielidmaatschap kost eenmalig 25 euro voor de eerste vier maanden. Daarna is de contributie 16,20 euro bruto per maand. Netto ben je voordeliger uit, omdat je eind van het jaar de belasting terug kan vragen aan Transavia. Hierdoor krijg je circa 40% van de contributie terug. Als je parttimer bent en minder verdient dan 1.551,60 euro, val je in een lager contributietarief. Cabinecollega’s die jonger dan 23 jaar zijn, mogen we zelfs een jaar gratis lidmaatschap aanbieden! Daarna betalen zij tot 23 jaar slechts 2,08 euro per maand. Meld je vandaag nog aan via https://fnvtransaviacabine.nl/registratieformulier/.

Een collega lid maken?

Ben je lid van FNV Transavia Cabine dan waarderen we jouw hulp om de FNV sterker te maken! Je ontvangt 10 euro voor iedere collega die zich via jou aansluit bij de FNV. Vraag het daarvoor bestemde inschrijfformulier aan via een van onderstaande contactgegevens.

Meer informatie?

Al je vragen en suggesties zijn van harte welkom bij het team FNV Transavia Cabine. Op onze website en Facebookpagina staat informatie over onze standpunten en over het FNV lidmaatschap: www.fnvtransaviacabine.nl en www.facebook.com/fnvtransaviacabine. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 030-2738820 en per mail via transaviacabine@fnv.nl.

Je bent van harte welkom!

Team FNV Transavia Cabine