Vandaag zijn de verkiezingen voor de ondernemingsraad (OR) van Transavia van start gegaan. Breng je stem uit op één van de deskundige en zeer gemotiveerde kandidaten die zich verkiesbaar stellen via FNV Transavia Cabine. Stemmen kan via de link die je vandaag (2 april) van Transavia per e-mail hebt ontvangen. 

 

Persoonlijke videoboodschap van Anita, Arnaud en Georgina

De kandidaten van FNV Transavia Cabine staan voor een gezonde balans tussen de belangen van het bedrijf en het cabine korps. Gemotiveerde collega’s zijn uiteindelijk het beste visitekaartje voor Transavia. De kandidaten stellen zich aan jou voor via een persoonlijke videoboodschap.

Klik op de foto voor de videoboodschap en maak kennis met: 

Anita van de Haar
Cabin attendant AMS

Een frisse wind in de OR: benaderbaar, vastberaden en met blik op de toekomst.

Arnaud van der Wal
Purser en instructeur EIN

In de OR voor ons allemaal: kritisch, eerlijk en constructief

Georgina Geertsema
Cabin attendant AMS

Mijn invloed in de OR door kennis, een grote dosis energie en JOUW STEM!

 

Vragen

Heb je vragen aan onze kandidaten? De komende twee weken zijn we aanwezig op Schiphol, Rotterdam en Eindhoven om alle vragen van collega’s te beantwoorden. Of stel je vraag rechtstreeks via email: transaviacabine@fnv.nl.

De deskundigheid van FNV

FNV is de grootste vakbond in de luchtvaart en in Nederland. Achter de FNV kandidaten staat een professionele organisatie met veel kennis en ervaring. De FNV biedt scholing en deskundig advies aan OR leden namens de FNV. Zodat zij goed toegerust en deskundig hun rol binnen de OR kunnen uitoefenen. Ook over veranderende wetgeving en nieuwe ontwikkelingen worden de kandidaten goed geïnformeerd.

Stem FNV voor een verfrissend, kritisch en deskundig geluid in de OR!

Team FNV Transavia Cabine