Op dinsdag 9 oktober as. organiseert FNV Transavia Cabine haar algemene ledenvergadering (ALV). Deze vergadering volgt op de cao-sessies die vorige maand zijn gehouden in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Tijdens de sessies zijn we met alle collega’s in gesprek gegaan over wat er speelt bij Transavia en over  de cao in het bijzonder.

Leden bepalen de koers

Tijdens de ALV wordt de concept cao-inzet vastgesteld door de aanwezige leden. De concept inzet wordt ter stemming voorgelegd aan alle leden van FNV Transavia Cabine. Na deze ledenraadpleging wordt de definitieve cao-inzet van FNV Transavia Cabine naar de onderhandelaars van Transavia verzonden. Op deze manier wordt de stem van meer dan 140 aangesloten collega’s gehoord!

Uitnodiging
Je bent van harte welkom bij de Algemene Ledenvergadering van FNV Transavia Cabine. De ALV wordt gehouden op:

Dinsdag 9 oktober van 11.00 tot 12.30 uur bij FNV, Derkinderenstraat 2-8 Amsterdam

Het FNV vakbondshuis ligt nabij station Lelylaan en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren achter het gebouw.

Cao-onderhandelingen
Dit najaar starten naar verwachting de onderhandelingen voor de nieuwe cao voor het Transavia cabinepersoneel. We zitten daar nu nog niet aan tafel, dat verandert als we 300 leden hebben. Net als vorig jaar, is ook de eerste helft van 2018 financieel een fantastisch jaar voor Transavia. Als professionele vakbond namens het cabinepersoneel is dit dus hét moment om een goede cao af te sluiten voor het korps. We moeten dus rap nieuwe leden inschrijven om de 300 te halen. Verdien zelf 10 euro wervingspremie en meld je collega’s nu aan!

Volg ons voor de laatste informatie ook op Facebook. We zien je graag bij de ALV!

Team FNV Transavia Cabine