De OR-verkiezingen bij Transavia staan weer voor de deur. Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die zich namens FNV Transavia Cabine willen inzetten voor hun collega’s. De OR spreekt met de directie over onderwerpen die het gehele bedrijf raken, zoals de organisatiestructuur, grote investeringen en de bedrijfsstrategie. Daar hoort goede vertegenwoordiging vanuit de cabine bij. Voor het cabinepersoneel zijn vier zetels beschikbaar.

Tijdsbesteding

De zittingstermijn van de OR is drie jaar. Je OR werk combineer je met je eigen functie en zal als werktijd worden ingeroosterd. Je wordt bijvoorbeeld vrijgespeeld voor vergaderingen en in de gelegenheid gesteld om je voor te bereiden. Een interessante en leerzame afwisseling in je carrière bij Transavia.

Ondersteuning door FNV

Als je je opgeeft als FNV kandidaat voor de ondernemingsraad, dan gooien we je natuurlijk niet zomaar in het diepe. We zorgen er samen voor dat jullie geïnformeerd aan de slag gaan via een training en helpen je met campagne voeren. Als je gekozen wordt in de OR, maak je deel uit van de actieve ledengroep van FNV. We komen regelmatig bij elkaar om samen met de vakbondsbestuurder informatie uit te wisselen en strategie te bepalen. Ook verzorgt de landelijke FNV organisatie trainingen over medezeggenschap die je een goede basis geven voor jouw werk in de OR.

Kandidaat

Lijkt het jou interessant om als FNV-lid de OR van Transavia te gaan versterken en heb jij de skills om op te komen voor de belangen van jouw collega’s in de cabine? Neem contact met ons op via info@fnvtransaviacabine.nl. Wij geven je graag meer informatie per mail of tijdens een oriënterend gesprek. Via dit e-mailadres kun je, je tot uiterlijk 15 augustus aanmelden als OR kandidaat.

Mocht je eerst nog meer informatie willen inwinnen, dan is het zeker interessant om een blik te werpen op de OR-pagina’s op Transnet: (https://transaviacom.sharepoint.com/kc/Pages/OR%20website1.aspx). Hier lees je onder andere waar de OR zich momenteel mee bezig houdt.

We gaan graag met je op campagne!

Team FNV Transavia Cabine