FNV – JOUW VOORDELEN

Een goede cao regelen we voor iedereen, maar alleen onze leden beslissen daarover mee! Ook alle andere voordelen zijn exclusief voor onze leden. We hebben hier een aantal van onze producten en diensten op een rij gezet.

Persoonlijk advies over werk en inkomen

Wij beantwoorden al je vragen over je CAO en je salaris. Ook voor advies over je werk of loopbaan kun je bij ons terecht: info@fnvcabine.nl

Juridische hulp op het gebied van werk en inkomen én bij letselschade

Heb je problemen met je Unit Manager, verwacht je ontslag of ben je ziek geworden door je werk? Samen met de KLM proberen we het probleem op te lossen. Soms lukt dat niet en is juridische hulp nodig. Wij helpen je daarbij. Bij een ongeluk of ziekte door ‘schuld’ van een ander helpen wij je bij het verhalen van een schadevergoeding.

Onafhankelijk financieel advies

Wij geven je advies bij belangrijke keuzes over geld. Bijvoorbeeld over wat je kunt doen met bijvoorbeeld je ziektekostenverzekering of pensioen. Jij kiest de beste optie.

belasting_enveloppe.jpgBelastingadvies

Belastingpapieren invullen is tijdrovend en ingewikkeld. Maar als lid van FNV Cabine behoort deze bezigheid tot het verleden. Onze deskundigen helpen je gratis bij het invullen van het belastingformulier en geven je het beste advies op meer dan 500 plaatsen in Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt!

Voordelige zorgverzekering speciaal voor FNV leden

De FNV biedt alle 1,2 miljoen leden een gunstige collectieve zorgverzekering aan met korting op zowel de verplichte basispolis als de aanvullende pakketten. Hiervoor is de FNV een samenwerking aangegaan met Menzis, met 2,1 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Menzis heeft geen winstoogmerk.

Kortingen met de ledenpas

Met je ledenpas krijg je exclusieve en verrassende kortingen op bijvoorbeeld tijdschriften, CD’s en DVD’s, cursussen, verzekeringen, reizen, attractieparken en elektronica. Dat is mooi meegenomen!
Korting Proteq aanvullende rechtsbijstandverzekering

1-bannerproteqfnv160x150Met je lidmaatschap van FNV Cabine ontvang je juridische hulp op het gebied van Arbeid, Inkomen, Letselschade en Beroepsziekten. Voor andere juridische problemen heeft FNV Cabine samen met Proteq een aanvullende rechtsbijstandsverzekering op maat ontwikkeld, exclusief voor FNV-leden.

 

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Als KLM’er kun je een zeer voordelige doorlopende reisverzekering en/of annuleringsverzekering afsluiten bij AON. De voorwaarden zijn identiek. Lees meer over kosten en dekking op MyKLM (even inloggen en je komt direct op de juiste pagina).

Kijk voor een volledig overzicht op: http://www.fnv.nl/lidmaatschap/voordelen/