PROTEQ AANVULLENDE RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Met uw lidmaatschap van FNV Bondgenoten ontvangt u juridische hulp op het gebied van Arbeid, Inkomen, Letselschade en Beroepsziekten. Voor andere juridische problemen heeft FNV Bondgenoten samen met Proteq een aanvullende rechtsbijstandsverzekering op maat ontwikkeld, exclusief voor FNV-leden.

Met uw lidmaatschap van de vakbond ontvangt u gratis juridische hulp op het gebied van Arbeid, Inkomen, Letselschade en Beroepsziekten. Bij de FNV bent u uitstekend verzekerd, immers uw vakbond is specialist op dit vlak.

Maar wie staat u bij:
–         Wanneer de keukenfabrikant niet levert volgens afspraak?
–         Wanneer de autogarage een wel erg hoge factuur presenteert?
–         Wanneer de gemeente geen reguliere bouwvergunning afgeeft?

Speciaal hiervoor heeft de FNV samen met Proteq een aanvullende rechtsbijstandsverzekering op maat ontwikkeld, exclusief voor FNV-leden.

 

Zeer aantrekkelijke FNV-premie
De premie voor deze speciale rechtsbijstandverzekering is zéér laag. Er zijn geen dubbele dekkingen. De verzekering heeft uitstekende voorwaarden en u krijgt een prima service. Deze verzekering is uniek in Nederland en alléén voor FNV-leden. Een zuivere premievergelijking is dan ook niet mogelijk. Maar ten opzichte van andere rechtsbijstandverzekeringen bent u als FNV-lid zeer voordelig uit. Uw voordeel kan oplopen tot wel 50 euro per jaar.
-Basis inclusief Verkeer: € 60 per jaar
-Aanvullende dekking huiseigenaren: € 31,50 per jaar
De premie is gebaseerd op jaarbetaling. Premie is excl. 7% assurantiebelasting en eenmalig  € 8,50 poliskosten.

Waarvoor zijn u en uw gezinsleden verzekerd?
De dekking Basis inclusief Verkeer verzekert u van rechtshulp op het gebied van consumenten- en verkeerszaken. U, uw partner en uw inwonende kinderen zijn dan verzekerd van rechtshulp.

Aanvulling voor huiseigenaren
Wilt u bij een conflict met betrekking tot uw eigen huis er niet alleen voor staan? Neem dan de aanvullende dekking Huiseigenaren. Hiermee verzekert u zich van rechtshulp wanneer bijvoorbeeld u en uw buurman het niet eens worden over het zetten van de schutting. Deze dekking kan alleen afgesloten worden in combinatie met de dekking Basis inclusief Verkeer.

Wat u ook moet weten
Deze rechtsbijstandverzekering is op maat ontwikkeld voor FNV-leden. In combinatie met uw FNV-lidmaatschap bent u volledig gedekt voor rechtshulp. Bij juridische kwesties staat u er dus niet alleen voor. De verzekering kan alleen worden afgesloten door FNV-leden. Als u uw lidmaatschap opzegt, dan vervalt de verzekering en profiteert u niet meer van de voordelige premie.

Als beste uit de test!
Proteq (afwikkeling door SRK) biedt als verzekeraar van rechtsbijstand de beste balans tussen een goede dekking, hoge klanttevredenheid en een aantrekkelijke premie volgens de vergelijkingstest van de Consumentenbond (juni 2006).

Hoe sluit u deze rechtsbijstandverzekering af?
Op www.proteq.nl/fnv vindt u alle informatie over de verzekering en kunt u zich direct aanmelden.

Na acceptatie ontvangt u uw polis en de polisvoorwaarden via de post thuis. Bevalt de polis u niet, dan kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen en bent u tot niets verplicht.

Vragen?
Heeft u nog vragen, belt u dan de Klantenservice van Proteq op 072-5 185 675. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 – 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. We staan u graag te woord. Op de site van Proteq vindt u ook de antwoorden op veelgestelde vragen.
In de bijlage vindt u de folder, waarin u alles nog eens na kunt lezen.

brochure_proteq_rechtsbijstand1