DORIEN VISSER
DORIEN VISSER
Functie: Sr. Purser
Daadkrachtig, goed geïnformeerd, recht door zee en maximaal aangehaakt op alle dossiers. Door een eerdere zittingstermijn in Groepscommissie 31 en vanuit mijn nevenfunctie bij Cabin Flight Support in het verleden, ken ik de weg binnen ons bedrijf. Kortom, met mijn ervaring en een doortastende houding zet ik me 100% in voor het korps!
LOTTIE BAKKER
LOTTIE BAKKER
Functie: Eénbander
Al zeven jaar zit ik namens FNV Cabine in Groepscommissie 31. Mijn ervaring van de lopende processen, in combinatie met de frisheid van nieuwe collega’s, zorgt ervoor dat FNV Cabine zich maximaal inzet. Er verandert veel in de luchtvaart. Ik maak me sterk voor een constructieve samenwerking met KLM, waarbij jullie belangen altijd voorop zullen staan!
OBET DE GOEDE
OBET DE GOEDE
Functie: Eénbander
Mijn naam is Obet de Goede en ik vlieg elf jaar als fulltime éénbander. De afgelopen twee jaar heb ik mij met veel plezier voor jullie ingezet in Groepscommissie 31. Er gebeurt momenteel veel bij KLM. Het bewaken van onze CAO en het maken van goede afspraken zijn daarbij essentieel.
MARIJKE VIÉ-POORTVLIET
MARIJKE VIÉ-POORTVLIET
Functie: Sr. Purser
Voor, door en met jullie bewaken wij in Groepscommissie 31 onze arbeidsvoorwaarden, de CAO. Aan uitdagingen op dat vlak momenteel geen gebrek! Sinds zes jaar probeer ik onze belangen daar veilig te stellen. Aan boord ben ik een harde werker en in de Groepscommissie minstens zo fanatiek. Medezeggenschap, dat gaat over jou, over mij, over ons allemaal.
ANNE UITGEEST
ANNE UITGEEST
Functie: Eénbander
Mijn naam is Anne Uitgeest, ik ben 26 jaar en vlieg bijna vijf jaar full time bij KLM. Vliegen is de mooiste baan die er is. In ons vak speelt Medezeggenschap een belangrijke rol. Met mijn jonge en frisse blik op het bedrijf zet ik mij ervoor in om tot goede afspraken en verbeteringen te komen, waardoor vliegen bij KLM in een 100% dienstverband tot aan het pensioen realistisch is en blijft.
RICHARD VAN DER VOORT
RICHARD VAN DER VOORT
Functie: Eénbander
Vijftien jaar in dienst bij KLM als éénbander in een 100% dienstverband en de 10.000 vlieguren zijn inmiddels binnen. Het maken van goede CAO afspraken en het bewaken daarvan zijn belangrijk zodat iedereen die 10.000 vlieguren gezond kan halen. Daar zet ik mij 100% voor in, in Groepscommissie 31.