FNV CABINE

Deze site is opgezet om onze leden en andere belangstellenden een effectief communicatiemiddel te bieden. Zeker in een vak als het onze is het van belang dat we een virtuele ontmoetingsplek hebben, die overal ter wereld te bereiken is. Qua communicatie hebben we daarom gekozen voor een actuele website en nieuwsbrieven, in plaats van een magazine voor leden in hard copy. De website is voor iedereen toegankelijk en de nieuwsbrieven zijn er voor zowel leden als niet-leden. Transparanter kunnen we niet zijn.

Hoe meer leden, des te groter ons draagvlak en onze invloed. Word daarom lid van FNV Cabine, zodat we ook jou kunnen vertegenwoordigen. Onze belangrijkste doelen kun je lezen onder de knop speerpunten op de homepage.

Meld je snel en gemakkelijk aan als lid via het online aanmeldingsformulier

Introductieaanbieding:
De eerste vier maanden betaal je slechts 25 Euro. Daarna nooit meer dan 1% van je bruto-maandsalaris, met een maximum van €16,00 (bij automatische incasso)

Je collega’s van FNV Cabine,

Ruud van Alphen, Lottie Bakker, Marleen Bloem, Bob Coelewij, Kim Dieters, Anne van Doorn, Stefan Geerlings, Lisette Giesen, Obet de Goede, Constance Hage,  Annetje Koreman, Raymond de Man, Huib den Ouden,  Frank Tabbers, Roel van Griensven, Marijke Vié, Dorien Visser, John Visser, Anne Uitgeest en Samira van Huychem.

Bestuurders,

Zakaria Boufangacha en Asmae Hajjari